Mi a Reiki?

A Reiki egy mindenki által megtanulható, egyszerûsége ellenére rendkívül hatékony energiaközvetítõ eljárás. Életet és fejlõdést támogató energia, amely az emberre a test-lélek-szellem teljességében hat. Segíteni lehet vele minden fizikai, érzelmi és mentális problémán, saját magunknak és másoknak, minden élõlénynek, embernek, állatnak, sõt akár növénynek is.

Ha valaki a természetes állapotában van, a Reiki automatikusan áramlik, elsősorban a kezekből. A reikinek nincs semmilyen előre kijelölt szándéka. Szabadon felhasználható a páciens testi, mentális igényei szerint. Általánosan a Reiki erősíti az ön-gyógyító képességet és elősegíti a mentális gyógyulást. A különbség a gyógyszerek, étrend-kiegészítők és a Reiki között az, hogy utóbbinak nincs semmilyen mellékhatása. Biztonságosan alkalmazható várandós hölgyeken vagy újszülötteken is.

Hatékonysága ellenére a Reikizéshez nincs szükség semmilyen eszközre vagy kiadásra, hogy használhassuk. A Reiki valószínūleg a legjobb alternatív terápia / otthoni terápia mert soha nem káros, nincsenek mellékhatásai. Nincs szükség speciális orvosi ismeretekre a használatához. A Reiki nagyon jól kiegészíti azt, ami hiányzik a nyugati orvoslásból.