Születés élmény – workshop

Születés élmény – workshop

“Úgy éled az életed, ahogy megszülettél!”

Volt-e már olyan:
  • hogy elkezdtél valamit és nem éreztél elég erőt, hogy befejezd?
  • hogy úgy érezted,hogy “fojtogat az élet”?
  • hogy stresszhelyzetben nem kapsz levegőt?
  • hogy valaki csinálja meg helyetted a dolgodat?

Ha ezek a kérdések megérintenek és további érzelmeket váltanak ki belőled, ha szeretnél erről többet megtudni, akkor szeretettel várunk a tréningen.

Gyermek és szülő másképp éli meg a születést. Ezen a workshop-on saját történetünk megismerése ad lehetőséget arra, hogy ráébredjünk felnőtt életünk működési mintáira. A tréning során imaginációval és test-gyakorlattal felidézzük születésünk körülményeit. A gyakorlatok segítenek abban, hogy feldolgozzuk a tudatalattiba lerakódott blokkokat és a születés alatt átélt traumákat. (pl.: elakadás, szív megállás, köldökzsinór, császár metszés, stb.)

Minden sejtünk emlékezik a minket ért hatásokra, olyan új információkat tudunk meg az belső folyamatainkról, hogy az egészen lenyűgöző. A transzperszonális pszichológiai szemlélet nem kevesebbet állít, mint hogy a test emlékezetének kiaknázása lelki fejlődésünk egyik lehetősége és ezáltal válik saját életünk irányításának, felelősségvállalásunknak elősegítőjévé. A gyakorlatok lehetőséget adnak arra, hogy lemerüljünk saját emlékezetünkbe, a tudatállapotok módosítása teszi lehetővé azt az elmélyülést, amelyben megtörténik a lelki tartalmak feltárása. A test okos, tudja, mi ott a legsúlyosabb, azzal is tisztában van, amit a tudatos tudat nem tud esetleg. Nincs időfogalma, számára olyan, mintha minden most történt volna. Az érzelmi súlyok alapján azonnal vissza tud zuhanni oda, ahol az adott dolog történt és képes azt felszínre hozni, ezzel az ismert emlékkel már tudatosan lehet megbirkózni.

A workshopra kényelmes, a mozgást nem akadályozó, lehetőleg pamut  ruházatban gyertek, szükséges egy hosszú ujjú póló / vékony pulóver (nem cipzáros), olyan nadrág, amin nincs gomb, szegecs, rávarrott zseb.

A teremben a földön ülünk, ezért kérjük hozz papucsot és akinek ez könnyebbséget ad, hozzon ülőpárnát.

Napközben nem lesz hosszú ebédszünet, ezért készülj könnyű étellel (szendvics, saláta, gyümölcs) és hozz magadnak legalább egy liter vizet.

Mindenkit szeretettel várunk aki úgy érzi,hogy ily módon megváltoztathatja az életét és ez által teljesebb életet élhet.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:   ws@tpcoach.hu címen

Bővebb információ: www.tpcoach.hu


Címke: , , , , , ,